Ücretsiz Firma Ekle
istasyon mah. Türk kızılayı cad. 29/3 Etimesgut Ankara
Etimesgut / Ankara

HAKKIMIZDA

Etimesgut Türk Amerikan Derneği Yabancı Dil Kursu temelleri 1951 yılına dayanan bir tutkuyla, ve öğrencilerimize kendilerini maksimumda geliştirebilecekleri iyi bir eğitim tecrübesi yaşayabilmelerine destek vermek amacı ile 2010 yılında Etimesgut bölgesinin ilk dil kursu olarak kurulmuştur. Deneyimli ve profesyonel ekibimiz kursiyerlerimizin amaçlarına ulaşabilmeleri için buradalar. 2010 yılından bu yana aldığı ödüllerle eğitim kalitesinde çıtayı sürekli daha yukarı taşıyarak özellikle Etimesgut, Eryaman, Elvankent, Sincan ve çevresinden gelen öğrenci ve kurumlara hizmet vermektedir.

Türk-Amerikan Derneği (TAD), 1951 yılında Türkiye ve A.B.D arasında ikili anlaşma neticesinde kurulmuş köklü ve prestijli bir sivil toplum örgütüdür.Kurucu üyeleri arasında zamanın Milli Eğitim Bakanı Tevfik İleri, milletvekili Cemal Köprülü, milletvekili Prof. Halide Edip Adıvar, İstanbul Üniversitesi Rektörü Ömer Saraç, A.B.D. Ankara Büyükelçisi George Wadsworth, Robert Koleji Müdürü Floyd Black gibi isimler vardır.

Türk-Amerikan Derneği, kuruluşundan bu yana, pek çoğu gelişim yıllarında kursa kaydolan ve şimdi ülkemizin devlet, iş ve kültür alanlarında birer lider haline gelen on binlerce Türk vatandaşı için yüksek kaliteli İngilizce dil eğitimi ve kültür programları sunmuş, kaliteli İngilizce eğitim programları sunan diğer kurumları da desteklemiştir.